maandag 7 maart 2011

Druiven.

De koorts is nu weer gepiekt en Anner is ook niet meer zo goed te pas als gisteren. Hij wil steeds anders liggen omdat hij pijn heeft. Zijn stem wordt steeds zachter en hij wilde niet met de fysiotherapeut werken. Gelukkig is hij op de IC gebleven om die reden. Hij krijgt weer onderzoeken en omdat hij trilt komt de neuroloog langs. Hij vraagt om druiven, daar heeft hij van gedroomd, de titel hierboven is dus m'n boodschappenlijstje.Vanmiddag moest hij een poos nuchter blijven voor de echo. Ik ben nu benieuwd of Anner alweer trek heeft ondanks het ziekere gevoel.

Een poosje gelden besloten we niet meer te vragen naar het verhaal van andere IC-verpleegden. We wilden alle aandacht voor onze jongen. In eigen kring is weer iemand gestorven en het is moeilijk daar de juiste aandacht aan te geven. First things first.

Margreet

2 opmerkingen:

  1. Lieve mensen het zit jullie even niet mee ,blijf moed houden en sterkte met de verdere familieomstandigheden.Liefs Rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Margreet, Arnoud, Jop, Rachel en Anner, we blijven jullie volgen, in de hoop dat het jullie een beetje helpt dragen.
    dikke knuffel voor jullie allevijf!
    meta

    BeantwoordenVerwijderen