donderdag 23 december 2010

Alweer een nacht

We konden wel thuis slapen, zei Jacques, die vannacht voor Anner zorgde. Hij had gelijk. Anner is de hele nacht stabiel gebleven. Om 05.00 uur en vanmorgen om 08.30 uur ben ik nog even om de hoek gaan kijken. Vanmorgen had hij zelfs wat meer kleur. De lezer begrijpt: Margreet is op de bank in de familiekamer blijven slapen. Broer Jan (nee, geen broeder, broer) bleef naast haar min of meer waken. Vanmorgen heeft de arts weer zijn vingers gekruisd en me met voorzichtigheid iets over het verbeteren van Anners hartfunctie uitgelegd. De ontstekingshaard is uit Anners hart weg. Het vocht in het hartzakje druppelt uit de aangelegde drains en wij zijn blij met weer een dag erbij, Margreet

4 opmerkingen:

  1. lieve Arnoud, Margreet,
    Bij het lezen van jullie laatste twee verhalen komt ook bij mij de spanning los.....bedankt dat jullie het zo willen delen. Dat ik "mee-blij" ben hoe is is gelopen, hoef ik niet te vertellen. Fijn dat Jan er voor jullie is. Wat kan die zoon van jullie knokken! dikke knuffel voor jullie allen,
    meta

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is schrikken nu we jullie blog lezen. Blij dat de operatie so far so good is gegaan. Echt respect hoor voor jullie, hoe jullie je er doorslaan. We leven met jullie mee en bidden voor jullie en Anner.

    Wij gaan hoogst waarschijnlijk morgen naar huis, maar blijven jullie volgen!

    Wie weet treffen we elkaar nog in de hal.

    Veel liefs Cor en Leoni

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een opluchting en wat een vechter. Ik durfde na het blog "De ontknoping" eigenlijk niet meer te lezen, bang dat het geen goed nieuws zou zijn maar Anner is zo sterk! Er branden op dit moment overal op de wereld kaarsjes voor hem, ook van mensen die hem niet kennen maar met iedereen meeleven.

    Heel veel sterkte!
    Geef Anner een dikke zoen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve Arnoud, Margreet, Jop en Rachel,

    Die Anner is een taaie zeg! Wij hebben hier onze adem ook ingehouden. Een opluchting!!
    Het is ontzettend fijn om te lezen hoe het bij jullie is. We hopen dat Rachel weer wat beter is. Onze gedachten zijn bij jullie en bij Anner.

    groetjes Anniek en Wouter

    BeantwoordenVerwijderen