dinsdag 28 december 2010

Rust

Het is moeilijk voor me om dit te vragen, we vonden het een grote steun om in het ziekenhuis zoveel mensen te ontmoeten die ook verdrietig zijn om Anner. Omdat het de laatse dagen erg druk is geweest willen we nu vragen of wie dat kan zich een beetje terug wil trekken.We bedoelen: er zijn erg veel mensen rond Anners bed geweest, maar nu willen we graag even rust voor onszelf en Anner. Zondag leek het even bijna afgelopen te zijn. De situatie is nauwelijks veranderd. Dus we houden op die manier al twee dagen twee familiekamers 'bezet', terwijl er op de IC nog andere mensen zijn die ook een plekje zoeken voor hun verdriet. Op dit moment is Anner zoals dat in het ziekenhuis heet: comfortabel. groet, Margreet

3 opmerkingen:

  1. Blij dat we geweest zijn (als medeveroorzakers van de drukte), raar om weer hier te komen gisteravond. Op afstand blijven we toch bij jullie en Anner.
    liefs,
    henk en meta

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anner, wat ben je sterk!
    Met heel veel andere mensen denk ik ook vandaag weer aan jou en je familie.

    Liefs, Lucy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Of we nu hier thuis zijn of bij jullie.... onze gedachten zijn bij Anner en jullie. Hoe hard die Anner kan vechten is ongelooflijk, maar als je kijkt naar jullie kun je toch ook wel zien waar dat vandaan komt. Wij houden hoe dan ook moed.
    liefs Anniek en Wouter

    BeantwoordenVerwijderen