dinsdag 18 januari 2011

22 jaar Anner!

Vandaag is Anner op de kop af 7 weken op de IC, heeft hij 39.4 koorts en is hij 22 jaar geworden.  Het lijkt ook of zijn armen weer vocht vasthouden. We hadden niet gedacht dat de koorts weer hoger zou zijn. Maar hoe vaak dachten we in de afgelopen weken dat hij nooit 22 zou worden? Toch is dat gebeurd. De koorts van de afgelopen week kon door medicijnen veroorzaakt zijn en het was niet mogelijk een 'beestje' in zijn bloed te kweken, misschien werd het resultaat van kweken door de vele antibiotica vertekend. Gisteren is ons verzekerd dat er nog een hele kast medicijnen klaarstaat voor Anner als hij weer koorts of anderszins krijgt. Ook uit de kast slaapmiddelen is weer iets getrokken vannacht. Anner werd wakkerder en zijn ademhaling werd happerig, vanmorgen lag hij comfortabel te slapen. Nu ik dit blog schrijf zijn er al felicitaties van Lies, Eline en Allard binnen via Anners Blackberry. En weer zoemt het apparaat. We hopen op een wonder als verjaardagscadeau. Vorig jaar nog kwamen al zijn vriendenden met een deel van een maaltijd naar Anners ouderlijk huis. Anner hield toen, in de hevige kou van de ruimte waar hij z'n verjaardag vierde, een toespraakje om iedereen te bedanken voor de steun in het jaar wat eraan voorafgegaan was. Nu doen wij dat! Margreet

11 opmerkingen:

  1. Van harte gefeliciteerd Anner! Fijn dat je deze dag meemaakt. Ik hoop zo dat je volgend jaar het stralende feestnummer bent!

    En Arnoud en Margreet - nog steeds en onverminderd heel veel sterkte!

    Lucy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag Anner ( en Arnoud, Margreet, Jop en Rachel)
    Wat heb jij blijkbaar een vechtlust en een levensdrift in je dat je je voorlopig nog lang niet laat kisten door wat voor rotbeestje dan ook.
    Gefeliciteerd dat je je twee en twintig jaar hebt volgemaakt.
    Je gaat ons allemaal ruim overleven, volgens mij.
    Ik wens jullie met elkaar een goede dag met afnemende koorts en blijvende hoop voor de dagen die komen.
    Een hartelijke groet,
    Dick en Heleen, Assen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat reageren gaat maar lastig, maar ik probeer het nog eens.
    Dag allemaal en Anner speciaal, van harte gefeliciteerd met 2x11 voor Anner. Midden in zijn strijd (jullie strijd) om er bovenop te komen - dat daarmee vanaf vandaag een beginnetje kan worden gemaakt, dat zou een meer dan mooi cadeau zijn.
    Allemaal veel sterkte toegewenst, ook al zijn we zo'n 250 km. van elkaar verwijderd - de betrokkenheid is er niet minder om - Jeroen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Van harte gefeliciteerd Anner en jullie allemaal met deze dag.Het mooiste cadeau zou inderdaad vooruitgang en herstel zijn.We steken een extra kaars voor je aan.( ps koorts kan ook reinigend werken)liefs Rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Goedemiddag,

    Proficiat met jullie zoon! Hoop dat jullie snel zijn verjaardag in het echt kunnen vieren!
    Zeven weken op de ic.... tjonge zeg. Tijd voor verbetering zou ik zeggen!
    Wederom veel sterkte en kracht toegewenst voor jullie allemaal!

    Ingeborg

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lieve Anner, Arnoud, Margreet, Job & Rachel,
    Annerisziek staat er bovenaan het Explorer tabblad - het is ons kaarsje om even aan jullie te denken. Elke keer als ik Internet opstart hoop ik dat er staat: Anner is iets minder ziek, of: Anner herstelt. Dat wensen we jullie dan ook van harte toe voor zijn verjaardag. We blijven aan jullie denken.
    Groet,
    Ina & Floor

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo lieve mensen en Anner natuurlijk in het bijzonder,van harte gefeliciteerd!en we hopen op nog heel veel verjaardagen voor jullie samen!Houd moed,want als je dit allemaal zolang volhoud betekent dat volgens mij dat je heel erg sterk bent en veel liefde ontvangt, en dat beterschap haast niet kan uitblijven.Voor jullie om hem heen vergt dit een verschrikkelijk lange adem,veel kracht gewenst!
    Ons kaarsje voor Anner brand nog steeds.
    groetjes sjoukje boy maya boyke en sterre

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Lieve mensen,
    Allererst van harte gefeliciteerd!En blijven hopen op een wonder.Toen mijn man nog op de IC lag konden wij ook alleen maar wachten op een wonder en uiteindelijk is het wonder gebeurd.Hij heeft nieuwe longen en is op zijn verjaardag naar de verpleegafdeling overgeplaatst.Vandaag 2 week later kregen wij te horen dat hij dit weekend met proefverlof naar huis mag.Wie had dat toen gedacht.Maar ja, ook hij is een steenbok, net als Anner en dat zijn vechters!En mijn man heeft heel wat engeltjes op zijn schouder gehad, maar die heeft Anner tot nu toe ook en voor wie zo lang vol kan houden - dat moet gewoon een goed teken zijn voor de toekomst.Dus - geef de moed nooit op, ik hef een glas op alle engeltjes van deze of een andere wereld.Hartelijke groet, Birgit

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hallo Anner, Arnoud, Margreet, Jop en Rachel,

    Anner, van harte gefeliciteerd met je 22e verjaardag en wij hopen dat er vlug verbetering mag komen in deze spannende situatie. Heel veel sterkte en vechtlust gewenst! Voor iedereen die van je houden en om je heen staan veel kracht toegewenst!

    Liefs Meike (huisgenoot) Pieter, Andrea, Jonna en Lars

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Anner, Arnoud, Margreet, Job en Rachel.
    Lieve Anner van harte gefeliciteerd met je 22e verjaardag. Het is even anders dan vorig jaar toen ons huis vol gezelligheid en ballonnen was. Maar heel blij jou verjaardag nu ook weer te vieren. Ik denk heel veel aan jullie veel sterte allemaal!
    Liefs Judith (huisgenoot)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Van harte, op deze bizarre, maar ook bijzondere dag. Toch maar even zijn 22ste verjaardag gehaald. Anner is een overlever, dat heeft hij echt bewezen. Veel kracht en hoop in deze uitputtingsslag. Lieve groeten voor jullie allemaal, Annet

    BeantwoordenVerwijderen