zondag 23 januari 2011

Alweer een zondagmorgen

Vanmorgen vroeg lag Anner, met hulp van van alles uit de infusen, nog diep te slapen. Later op de ochtend was hij wat wakker en was zijn temperatuur wat naar beneden. Nu loopt die alweer een poosje op. We weten nog niets van de oorzaak van de koorts. Nu en na het weekend wordt er van alles naar het lab opgestuurd en gekweekt om te kijken of er weer een bacterie of virus actief is. Er is al een paar keer antibioticum gegeven wat tegen heel veel helpt. Vanmorgen leek dat al iets te doen, maar nu vraag ik me het af. Anner lijkt, ondanks het vele slapen erg moe. We blijven in de buurt, maar doen rustig aan met hem, Margreet

3 opmerkingen:

  1. Lieve Anner en familie,

    Wij blijven met jullie hopen en bidden op een wonder! Wat is Anner sterk! Heel veel kracht toegewenst om hem bij te staan!

    Meike is weer thuis en moet nu bijkomen van de keelontsteking en uitdroging.

    Liefs en hartelijke groet,

    Meike, Pieter, Andrea, Jonna en Lars

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Anner, Jop, Rachel, Arnoud en Margreet,
    Het is zwaar... het is keizwaar.
    Maar weet dat jullie niet alleen zijn.
    We bidden om kracht voor Anner.
    groetjes Anniek en Wouter

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve mensen,
    Af en toe absoluut niet makkelijk-
    blijven vertrouwen op alle "medewerkers" van de IC-een geweldige ploeg !-blijven vertrouwen op Anner en op jullie zelf als familie.En blijven vertrouwen op misschien heel iets anders,ben zelf niet gelovig, maar na alles wat er de afgelopen tijd gebeurd is bij ons zelf, denk ik toch wel af en toe dat er misschien nog iets meer is.Hoe dan ook...hou moed en blijf geloven in wat dan ook.Alles kan helpen !!
    Dus....positief blijven...ok al is dat verschrikkelijk moeilijk !
    Liefs uit Vries, Birgit

    BeantwoordenVerwijderen