zaterdag 5 februari 2011

Best wel goed

Vandaag gaat het best wel goed met Anner, net als de vorige twee dagen. Hopen dat het zo doorzet! Hij was vanochtend wat on-comfortabel want hij lag niet lekker en had pijn aan zijn drains, toen heeft de verpleegkundige hem beter gelegd en een beetje pijnstiller gegeven. Nu slaapt hij ook een beetje meer. En hij licht comfortabeler dan eerst! Hij heeft ook een mooi kleurtje op zijn wangen, zijn mooie grote ogen laat hij dan ook soms ook zien. Na die spannende tijd is dit een goed eind van de week en hoop ik ook dat het volgende week zo door zet! Het is zo lief: Anner doet soms zijn wenkbrauwen omhoog om te vragen hoe het met ons gaat. Dat doet hij elke dag, echt een lieve broer...
Rachel.

3 opmerkingen:

  1. Jop en Rachel, jullie hebben een ontzettend lieve en hardwerkende broer die nog lang bij jullie wil blijven! Wij steunen jullie tijdens zijn parcours!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Job en Rachel-jullie hebben inderdaad een lieve en hardwerkende/vechtende broer maar jullie broer heeft ook een geweldige familie om zich heen.En alle krachten bij elkaar zorgen er wel voor dat de moeilijke bochten uiteindelijk succesvol genomen gaan worden.Wens jullie allemaal een goed weekeinde...op de toekomst!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve Rachel,
    wat ontzettend fijn dat het wat beter gaat nu met je broer,en om dat via jou te horen deze keer!
    Volgens mij is Anner ook een heeel lieve broer,maar wat wil je ook met zo'n familie en zo'n superlieve zus!!!!!(kom je gauw weer eens langs?
    groetjes,,sjoukje en familie

    BeantwoordenVerwijderen