donderdag 10 februari 2011

Fietsen in bed!

Vandaag heeft Anner gefietst in zijn bed gister ook al, hij is echt heel fanatiek! Hij heeft wel 20 minuten gefietst waarvan 6 minuten zonder motortje! Hij kan ook al zo met zijn vingers bewegen dat het net lijkt alsof hij aan het pianospelen is, met zijn vingers heeft hij ook tot ongeveer 140 geteld heel goed! Hij heeft ook van de verplegers twee soort matras schuim blokjes gegeven en daar knijpt hij dan in en hij doet doe alsof hij aan het gewicht heffen is toen zij ik of hij zijn armspieren al zag groeien en toen knikte hij heel gretig terug van jahaa!! De verpleger van vanavond hoopte voor hem dan zijn vocht drains er morgen uit kunnen. Dat zou heel fijn zijn want het schijnt veel pijn te doen, en soms geeft Anner dat zelf aan. Ook wou Anner weer graag weten hoe het met ons ging ik had verteld dat papa nieuwe schoenen had en toen wou hij ze graag zien maar papa had ze helemaal niet aan, toen zij ik dat papa ze dan morgen aan moest doen en toen knikte hij weer gretig jahaa!! We hadden de schoenen nog beschreven maar hij wou ze graag in het echt zien natuurlijk. Dus papa echt aan doen he?! Anner wil ook heel graag zijn Blackberrie maar van de verplegers mocht dat nog niet hij nog niet genoeg kracht, en hij wou ook nog heel graag de post lezen dus nu hebben we wat post uit die twee grote stapels gevist en dat gaan we hem morgen voorlezen! Na het fietsen beeldde hij ook nog uit dat hij morgen om twee uur weer fietsen had daar heeft hij heel erg veel zin in! Nu gaan wij lekker slapen! En morgen weer een nieuwe dag!
Rachel.

1 opmerking:

  1. We hebben genoten van je verhaal Rachel! Onze computer is kapot, dus we zitten nu op die van Carlijn. En zij wil nu gaan slapen, dus ik moet nu van haar kamer af :-)
    Wat heerlijk dat Anner weer een beetje bij jullie is! En als hij nu post kan ontvangen, gaan we gauw een gekke kaart voor hem zoeken!
    veel liefs voor jullie vijfjes!
    henk, carlijn, meta

    BeantwoordenVerwijderen