dinsdag 1 februari 2011

Geduld

Prachtige longen, zei de arts door de telefoon. Op de een of andere manier klonk dat nog grappig ook. De prachtige longen zitten erin. Voorlopig blijft alles nog spannend. Omdat die longen zo ziek waren was de operatie helemaal niet zo gemakkelijk. We hopen dat we binnenkort beter nieuws kunnen geven. Iedereen hier in het ziekenhuis doet erg zijn best voor hem.We zijn liever bij Anner dan aan de computer, dus: geduld, Margreet

6 opmerkingen:

  1. Wij hopen met jullie dat deze prachtige longen aanslaan bij Anner. Onze gedachten zijn bij jullie. Heel veel sterkte.
    Ancel en Marga

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tjonge wat spannend. Nu moeten we allemaal geduld hebben en bidden. Waarom zou het niet heel goed gaan? Jullie verdienen het. Veel sterkte. Hou vol. Veel liefs uit het zuiden....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wonderen gebeuren dus vaker!Gezien de omstandigheden fantastisch nieuws dankzij een geweldig team van het UMCG.Op de toekomst!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wow, dat het zo snel mag gaan. Wat een dubbele gevoelens zullen jullie hebben.We vertrouwen erop dat het goed mag gaan! We leven met jullie mee.

    liefs Cor en Leoni

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wow, Echt goed dat er longen zijn gekomen voor Anner. Hopelijk houd hij de kracht die hem zo ver heeft gebracht nog vast! Heel veel sterkte in deze onzekere tijden!

    Groet,

    Sarah (van Leoni)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. GEWELDIG
    ik kreeg er kippenvel van. we leven met jullie mee. we hebben het goede voorbeeld van leoni en weten wat jullie meemaken en vertrouwen erop dat het ook met Anner goed gaat, daar bidden we voor.
    Ben zo blij voor Anner en jullie als gezin.

    hartelijke groeten,
    Johan en Joke

    BeantwoordenVerwijderen